Slovak or Czech Players

Look for a group to play with here.

Slovak or Czech Players

Postby LarrySK » Sun Nov 04, 2012 12:21 pm

Anyone here from Slovakia or Czech republic? I'm from Slovakia and I'm looking for some group, or we can make some :)
LarrySK

Re: Slovak or Czech Players

Postby Markuli » Tue Nov 13, 2012 8:41 am

Excuse me for using slovak language :)

Zdravim, tuto hru som zacal hrat predvcerom a zatial ma dost bavi. Bolo by super keby sme sa zisli viaceri a postavili nieco vacsie, urcite by to bola este vacsia zabava. V hre mam taky isty nick ako na fore tak ak niekto chce tak nech si ma kludne prida(zatial som vobec neskumal pridavanie si ludi, vlastne ani neviem ci tam nieco take je :D ). Alebo kludne napiste aj tu na forum ci uz PM alebo priamo tu a nejak sa dohodneme.

English translation:
Hi, I started playing this game two days ago and I enjoy it. It would be great if we met in bigger group and build something bigger, I'm sure it would be even more fun. In the game I have the same nick as on the forum so if someone wants, feel free to add me (I never been studied adding people, I don't even know if there is something like that : D). Or feel free to contact me here at the forum or by PM and somehow we will find common ground.
Markuli

Postby mlynare » Tue Nov 13, 2012 7:34 pm

Do we have to be [i]from[i] Slovakia or the Czech Republic? I'm a Mlynar, but I'm American. What server are you on?
mlynare

Postby Yrral » Tue Nov 13, 2012 8:31 pm

Hello, I'm first server... Firstly i'd like to start a little community of Slovak and Czech players, maybe later we can take some else, but not for now, sorry.
Markuli: I sent you PM :)
Yrral

Postby Stanislavus » Fri Nov 16, 2012 8:37 pm

Zdravim ja a moj brat hrame Salem, a pravdepodobne naverbujeme este par kamosov, sme v Roanoke... je tu niekto dalsi zo Slovenska?
sorry for Slovak
Stanislavus

Postby LarrySK » Sat Nov 17, 2012 5:48 pm

Zdar, ja hram na Plymouth a tu kolega Markuli tam tiez prisiel za mnou, mam uz nejake svoje uzemie s rozlohou zatial 32x30, ak by ste mali zaujem tak sa mozte pridat k nam.
LarrySK

Postby Kulihrasek » Sun Nov 18, 2012 1:15 am

Hello i´d like to join, iam the new player since now! :-D...
Give me pls some instructions where i can find u or something like that...

Čaute chalani, rád bych se připojil, sem Čech
Tak mě nasměrujte kde Vás najdu, jsemv Roanoke
Kulihrasek

Postby LarrySK » Mon Nov 19, 2012 5:36 pm

Hello, we play on Plymouth (I and Markuli) now... We have nice place 30x30 with wall all around, if you want you can join us there... Contact me with PM here on forum, I can give you my ICQ then or other contact...

Ahojte, my teraz hrame na Plymouth (Ja a Markuli). Mame miestecko 30x30 a uz je cele ohradene stenou (uz len dvierka chybaju), ak chcete mozete sa k nam pridat... Napiste mi PM tu na fore a poslem vam moje ICQ alebo iny kontakt...
LarrySK

Postby Makicz » Wed Nov 21, 2012 8:22 pm

Ahoj ja hraji od vcerejsiho vecera.
Zatim jen tak zkousim ale rad bych se pridal :).
Makicz

Postby Kulihrasek » Wed Nov 28, 2012 3:11 am

Tak jsme 4 na serveru Plymouth, pokud se objeví další člen, řekl bych že je vítán ;)
Kulihrasek

Return to Planters & Pilgrims