TP Map Tool v3.1.1

Forum for game modifications and custom clients.

Re: TP Map Tool v3.1.1

Postby Iracus » Thu Dec 22, 2016 7:52 pm

Is there anyway to export a map to a single image?
Iracus
 
Posts: 117
Joined: Sat Nov 10, 2012 11:25 pm

Re: TP Map Tool v3.1.1

Postby pietrko » Fri Jan 13, 2017 1:19 pm

linux version, source code?
pietrko
Customer
 
Posts: 127
Joined: Sun Aug 09, 2015 1:58 pm
Location: Poland

Re: TP Map Tool v3.1.1

Postby Heffernan » Wed May 03, 2017 6:32 pm

Doesnt Require a own topic but i hope some day someone will continue working on an improved version.

Meanwhile.... Salem Map Markers


Image

and thats how they look ingame...

Image

https://www.file-upload.net/download-12 ... s.rar.html

https://www.virustotal.com/de/file/5273 ... 493832509/
User avatar
Heffernan
 
Posts: 8393
Joined: Mon Sep 08, 2014 3:07 pm
Location: Marps Closet

Re: TP Map Tool v3.1.1

Postby murkambur » Fri Aug 31, 2018 2:52 pm

Does this still work? How do I set this up for vanilla client?
murkambur
 
Posts: 2
Joined: Sat Sep 05, 2015 9:57 am

Re: TP Map Tool v3.1.1

Postby Chrumps » Fri Aug 31, 2018 3:09 pm

murkambur wrote:Does this still work? How do I set this up for vanilla client?

It works with custom clients: Ender, Kandarim, Taipion, because vanilla client does not save maps. There is a link to an updated version in another thread in this forum.
Sadly it is Windows-only. I was not able to make it running under wine.
Chrumps
 
Posts: 561
Joined: Wed Apr 09, 2014 9:51 pm
Location: Poland

Re: TP Map Tool v3.1.1

Postby murkambur » Sat Sep 08, 2018 8:10 pm

Chrumps wrote:
murkambur wrote:Does this still work? How do I set this up for vanilla client?

It works with custom clients: Ender, Kandarim, Taipion, because vanilla client does not save maps. There is a link to an updated version in another thread in this forum.
Sadly it is Windows-only. I was not able to make it running under wine.



Thanks. the link here also goes to same dropbox folder. Altough it says 3.1.1 in the topic, the linkg goes to the v3.2.9

I have another problem. how can I generate map of 2 different parts of the world using the same client? I guess it just stays with the first map that is generated.
murkambur
 
Posts: 2
Joined: Sat Sep 05, 2015 9:57 am

Re: TP Map Tool v3.1.1

Postby Chrumps » Mon Sep 10, 2018 6:07 pm

murkambur wrote:I have another problem. how can I generate map of 2 different parts of the world using the same client? I guess it just stays with the first map that is generated.


Best, have two instances of the map tool until you can walk from one part to another and merge maps.
Chrumps
 
Posts: 561
Joined: Wed Apr 09, 2014 9:51 pm
Location: Poland

Previous

Return to Artifice & Arcana

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests