World Map of Roanoke & Jamestown

Forum for game modifications and custom clients.

Re: World Map of Roanoke & Jamestown

Postby Papi » Sun May 19, 2013 2:26 pm

maps still down :(
Salvador Dali wrote:There is only one difference between a madman and me. The madman thinks he is sane. I know I am mad.
User avatar
Papi
 
Posts: 9
Joined: Sun May 19, 2013 2:15 pm

Re: World Map of Roanoke & Jamestown

Postby Droj » Sun May 19, 2013 2:56 pm

Papi wrote:maps still down :(

working for me.
***** the Treaty!
loftar wrote:I not like, you not get
User avatar
Droj
 
Posts: 1192
Joined: Wed Aug 01, 2012 1:23 am
Location: England

Re: World Map of Roanoke & Jamestown

Postby Dihi » Thu Jul 04, 2013 8:39 am

About the map merger...

I'm trying to merge 2 maps I have: an older one that's bigger and a smaller, just charted, newer map.

The problem I have are the common tiles of the two maps. In the new map created by merging these 2, the Map Merger uses the tiles common between my maps from the old map instead of from the newer map. Terrain might have changed, settlements have appeared and I want that to be reflected in the merger I'll get.

Any way I can tell the program to use all tiles from my new map, and then fill the missing parts from the old one...instead the other way around it's doing now...something like flag one map "Primary" and other one "Secondary"? :?:
Dihi
 
Posts: 1
Joined: Sat Jun 29, 2013 1:04 am

Re: World Map of Roanoke & Jamestown

Postby Thor » Thu Jul 04, 2013 9:04 am

Map's not working for me either :S Tried with proxies.
saltmummy wrote:You sad sad little man, my heart weeps for you. Better not go outside or your thin, tissue paper like skin might spontaneously rupture while your fragile sensibilities violently shatter spraying salt and urine all over the street.
User avatar
Thor
 
Posts: 2335
Joined: Wed Jun 12, 2013 10:09 am

Re: World Map of Roanoke & Jamestown

Postby imrielle » Fri Jul 05, 2013 12:12 am

Dihi wrote:About the map merger...

I'm trying to merge 2 maps I have: an older one that's bigger and a smaller, just charted, newer map.

The problem I have are the common tiles of the two maps. In the new map created by merging these 2, the Map Merger uses the tiles common between my maps from the old map instead of from the newer map. Terrain might have changed, settlements have appeared and I want that to be reflected in the merger I'll get.

Any way I can tell the program to use all tiles from my new map, and then fill the missing parts from the old one...instead the other way around it's doing now...something like flag one map "Primary" and other one "Secondary"? :?:


Export the two with the tile_0_0 set to the same tile (0, 0 is whatever your selected tile is). Copy, paste, overwrite with the newer tiles. I'm not sure why your older tiles are used instead of the newer, that was never the case for me unless I replaced newer ones with older tiles manually.
Image
User avatar
imrielle
Customer
 
Posts: 491
Joined: Sat Nov 10, 2012 5:57 pm
Location: Ohio, USA

Re: World Map of Roanoke & Jamestown

Postby Nimmeth » Tue Jul 16, 2013 5:27 pm

@imielle
http://salem.comlu.com/
can't see any maps now for some reason. :-(
Scott Burton: You shall pay toll for passing the bridge, or else the Troll Below the bridge shall consume you!
User avatar
Nimmeth
Customer
 
Posts: 487
Joined: Tue Feb 19, 2013 6:05 pm
Location: Plymouth

Re: World Map of Roanoke & Jamestown

Postby imrielle » Wed Jul 17, 2013 6:06 am

Nimmeth wrote:@imielle
http://salem.comlu.com/
can't see any maps now for some reason. :-(

I moved the tiles so that I could share them with Droj (they were not easily sharable in the old location).
His thread is here: viewtopic.php?f=11&t=6685

Hopefully you can view his map - I have never been able to.
Image
User avatar
imrielle
Customer
 
Posts: 491
Joined: Sat Nov 10, 2012 5:57 pm
Location: Ohio, USA

Re: World Map of Roanoke & Jamestown

Postby Nimmeth » Wed Jul 17, 2013 12:13 pm

i've never been able to see his map as well
Scott Burton: You shall pay toll for passing the bridge, or else the Troll Below the bridge shall consume you!
User avatar
Nimmeth
Customer
 
Posts: 487
Joined: Tue Feb 19, 2013 6:05 pm
Location: Plymouth

Re: World Map of Roanoke & Jamestown

Postby alloin » Wed Jul 17, 2013 2:43 pm

I quickly made a public incomplete map for roanoke users

http://www.candyqueen.net/map/

I have a fully working mapsystem with mysql support for marker &-usermanagement, but it's not rdy for public yet (i don't have enough time to finish it)
jorb wrote:all I see is misplaced machismo and a lot of very cheap talk. ^^

Darwat confirmed scrub!
User avatar
alloin
Customer
 
Posts: 3031
Joined: Wed Aug 01, 2012 1:33 am

Re: World Map of Roanoke & Jamestown

Postby apeshit » Sun Jul 21, 2013 11:47 pm

alloin wrote:I quickly made a public incomplete map for roanoke users

http://www.candyqueen.net/map/

wow that loads really fast too! too bad its in wrong server :D

BTW the http://salem.comlu.com/ maps is down for me too
User avatar
apeshit
 
Posts: 49
Joined: Sun Mar 24, 2013 9:55 pm

PreviousNext

Return to Artifice & Arcana

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron