bug viewer compost and pots

Forum for game modifications and custom clients.

bug viewer compost and pots

Postby bokido » Mon Feb 09, 2015 5:00 pm

I have a strange bug, in a part of my city if I put things in my compost I displays the usual numbers, the same goes for the information of those plants gather then etc etc ..
instead in another part of my city I can see the numbers that appear as usual, crying for example a rose and put things in the compounds. Is this normal?

sorry my english
bokido
Customer
 
Posts: 113
Joined: Tue Nov 06, 2012 4:23 pm

Re: bug viewer compost and pots

Postby Lusewing » Mon Feb 09, 2015 5:22 pm

Is there ar fire or something smoking near by the place that dose not show numbers? If so then this is a known bug they are still trying to fix.
Do not argue with idiots, for they will pull you down to their level, then beat you with experience.
User avatar
Lusewing
 
Posts: 1217
Joined: Thu Sep 20, 2012 12:34 pm

Re: bug viewer compost and pots

Postby bokido » Mon Feb 09, 2015 5:34 pm

Lusewing wrote:Is there ar fire or something smoking near by the place that dose not show numbers? If so then this is a known bug they are still trying to fix.


yes bro i have more meatsmoker
bokido
Customer
 
Posts: 113
Joined: Tue Nov 06, 2012 4:23 pm

Re: bug viewer compost and pots

Postby Magubba » Tue Feb 17, 2015 3:23 pm

If You are playing Custom client (Ender, Lat) just type ctrl+l and check any sqm with grounding tool.

You will see numbers (dmg) even if there is fire.
User avatar
Magubba
Customer
 
Posts: 81
Joined: Thu Aug 08, 2013 2:41 am
Location: P(r)oland

Re: bug viewer compost and pots

Postby Kandarim » Tue Feb 17, 2015 4:14 pm

Magubba wrote:If You are playing Custom client (Ender, Lat) just type ctrl+l and check any sqm with grounding tool.

You will see numbers (dmg) even if there is fire.


I wasn't aware of this workaround. Can anyone else confirm this works ?
I have neither the crayons nor the time to explain it to you.
JC wrote:I'm not fully committed to being wrong on that yet.
User avatar
Kandarim
Customer
 
Posts: 5305
Joined: Mon Jan 21, 2013 4:18 pm

Re: bug viewer compost and pots

Postby Argentis » Tue Feb 17, 2015 4:23 pm

The command :gl progmode a will also fix it but will make you lag as hell. To remove it use the command :gl progmode n.
User avatar
Argentis
 
Posts: 1667
Joined: Sun Jan 06, 2013 8:59 pm

Re: bug viewer compost and pots

Postby McTc » Wed Feb 18, 2015 9:00 pm

Kandarim wrote:
Magubba wrote:If You are playing Custom client (Ender, Lat) just type ctrl+l and check any sqm with grounding tool.

You will see numbers (dmg) even if there is fire.


I wasn't aware of this workaround. Can anyone else confirm this works ?


Just try'd, works for me. didnt see choping up rubble boulder before, opened digging tool and instantly saw numbers even next to fire.
McTc
 
Posts: 191
Joined: Sun Dec 30, 2012 9:50 pm

Re: bug viewer compost and pots

Postby Tammer » Sat Feb 21, 2015 5:19 pm

The suggestion of gl progmode a fixed both my lack of bonus numbers and my lack of excessive lag. Cool!

Using the leveling tool doesn't work for me, although I wasn't seeing garden pot bonus numbers because of walls or composts bins somehow, not smoke I think.
Tammer
 
Posts: 246
Joined: Wed Aug 21, 2013 1:16 pm

Re: bug viewer compost and pots

Postby Argentis » Sat Feb 21, 2015 5:21 pm

Tammer wrote:The suggestion of gl progmode a fixed both my lack of bonus numbers and my lack of excessive lag. Cool!

Using the leveling tool doesn't work for me, although I wasn't seeing garden pot bonus numbers because of walls or composts bins somehow, not smoke I think.


THe flattening tool trick only works when you are facing a specific direction for me.
User avatar
Argentis
 
Posts: 1667
Joined: Sun Jan 06, 2013 8:59 pm

Re: bug viewer compost and pots

Postby Tammer » Sat Feb 21, 2015 7:21 pm

All right... after messing around with the graphics settings I can no longer rotate the camera by dragging with the middle mouse button. Any suggestions?
I'm using Lat's client. Yes, I turned off progmode and I restarted and such.

Nevermind I think it was something with the physical mouse.
Tammer
 
Posts: 246
Joined: Wed Aug 21, 2013 1:16 pm


Return to Artifice & Arcana

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests