Proficiency learning optimizer

Forum for game modifications and custom clients.

Re: Proficiency learning optimizer

Postby Chrumps » Sun May 03, 2015 11:21 pm

Updated definitions.
Copy and paste into Inspirationals.tab
OR download and rename as Inspirationals.tab
http://pastebin.com/Vt3NTu9r
Chrumps
 
Posts: 344
Joined: Wed Apr 09, 2014 9:51 pm
Location: Poland

Re: Proficiency learning optimizer

Postby Lansett » Mon Jun 22, 2015 3:27 pm

Hi.

I started to mess up with the optimizer lately and found some quirks :
- Wild Columbine has 1000 in Mountain instead of Herbs
- Flame Azalea is completely off
- Decomposed Bird Skeleton is not present

I didn't check everything, but for newbie and medium-end stuff it seems ok.
Backup C:\Users\YOURLOGIN\AppData\Roaming\SalemOptimizer just in case (that's the ticked items saves)
Download http://pastebin.com/UpDjbZeU , rename to Inspirationals.tab and overwrite the old one.
User avatar
Lansett
 
Posts: 228
Joined: Tue Nov 20, 2012 3:14 pm
Location: France

Re: Proficiency learning optimizer

Postby Lansett » Thu Jun 25, 2015 6:09 pm

New update of the database : http://pastebin.com/UmRk805f
2 values on Wood Choppings were inverted.
User avatar
Lansett
 
Posts: 228
Joined: Tue Nov 20, 2012 3:14 pm
Location: France

Re: Proficiency learning optimizer

Postby Father Latour » Fri Jul 17, 2015 4:24 am

It looks like it's designed to read a copy/past of the wiki table, but it grabs herbs and sprouts after hammer and nail, throwing off everything in between. If you fix that, it should be super easy to update values.

I've been using it a lot, and find it pretty handy. Thanks for making it!
User avatar
Father Latour
Customer
 
Posts: 49
Joined: Wed Aug 01, 2012 1:37 am
Location: Seattle, WA

Re: Proficiency learning optimizer

Postby raujika » Sun Jul 26, 2015 4:21 am

Encountering a bug. The value for steer skulls is off.

Image
raujika
Customer
 
Posts: 72
Joined: Sun Jul 12, 2015 4:29 am

Re: Proficiency learning optimizer

Postby Lihz » Sun Jul 26, 2015 10:30 am

This error every time i try to "find". Using version 1.6.2.

Any suggestions?


See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.TypeLoadException: Could not load type 'System.Runtime.CompilerServices.IAsyncStateMachine' from assembly 'mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089'.
at SalemOptimizer.MainForm.btnFindSolution_Click(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.1026 (RTMGDR.030319-1000)
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
----------------------------------------
SalemOptimizer
Assembly Version: 1.6.0.0
Win32 Version: 1.6.0.0
CodeBase: file:///C:/Users/Mikael/Desktop/Salem%20optimizer/SalemOptimizer.exe
----------------------------------------
System
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.1026 built by: RTMGDR
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Windows.Forms
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.1032 built by: RTMGDR
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.1001 built by: RTMGDR
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
System.Configuration
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.1015 (RTMGDR.030319-1000)
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
----------------------------------------
System.Xml
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.1026 built by: RTMGDR
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
----------------------------------------
Accessibility
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/Accessibility/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Accessibility.dll
----------------------------------------
System.Core
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.233 built by: RTMGDR
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.
Lihz
Customer
 
Posts: 197
Joined: Sun Aug 12, 2012 12:24 am

Re: Proficiency learning optimizer

Postby rustles » Sat Aug 15, 2015 5:11 pm

Some stuff are missing from the program:

gem shard
cactus cat
woven reeds
wind chimes
bug in blanket
bird skeleton


P.S. looks like I'm wrong, you should post the update in the original post so people can find it easier.
User avatar
rustles
 
Posts: 383
Joined: Thu Mar 14, 2013 6:41 am
Location: Uranus

Re: Proficiency learning optimizer

Postby Lansett » Thu Nov 12, 2015 1:48 pm

For those interested here is the updated database : http://www.sendape.com/dusacozappa/felu ... 1745353728
Changed/added : Spooktacular, Jack-o-Lantern, Ghost Rider, John Barleycorn, Brain, Greenman's Masque, Lughnasadh Masque, Samhain Masque, Flaming Pinecone
User avatar
Lansett
 
Posts: 228
Joined: Tue Nov 20, 2012 3:14 pm
Location: France

Re: Proficiency learning optimizer

Postby Lansett » Tue Feb 09, 2016 3:23 pm

I dived into Salem again :p
I updated the database with all the changes from the last time. Added or modified inspirationals :
Flame Azalea, Wild Columbine, Decomposed Bird Skeleton, Wood Choppings, A Face in the Dross, Coin Collection, Les Fleurs du Mal, Mabon Masque, Majestic Tail-Feather of Turkey, Royal Jelly, Silver Spoon, Waxen Candle, Porcupine Spines, Greenman's Masque, Lughnasadh Masque, Crow Feather, Gingerbread Man Arms, Gingerbread Man Head, Gingerbread Man Torso, Deer Tick, Shell Fragments, Curious Cabbage, Tumbleweed, Funny Foam, Gelatinous Lard

Here is the new database file : http://www.sendape.com/ansett/natukuppa ... 2940518400

raujika wrote:Encountering a bug. The value for steer skulls is off.[/img]

The Steer Skull values are fine. That's just the program behaving weirdly because only one inspirational is ticked and thus only the first response is meaningful.
If you tick let's say Dead Wartbite and Deer Antlers too, and try again, the results should be fine.

rustles wrote:P.S. looks like I'm wrong, you should post the update in the original post so people can find it easier.

I can't, I'm not the original poster, I'm just updating the database as I can.
User avatar
Lansett
 
Posts: 228
Joined: Tue Nov 20, 2012 3:14 pm
Location: France

Re: Proficiency learning optimizer

Postby Kandarim » Tue Feb 09, 2016 3:35 pm

you can ask a mod to change the link the OP to the most recent database file. You can also fork the repo and get a mod to point towards your new version.
I have neither the crayons nor the time to explain it to you.
Fiduciani wrote:You can trust us. We're the good guys.
User avatar
Kandarim
Customer
 
Posts: 5190
Joined: Mon Jan 21, 2013 4:18 pm

PreviousNext

Return to Artifice & Arcana

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests