Cant Build Food Trough

Forum for bugs and technical problems.

Cant Build Food Trough

Postby Heffernan » Mon Mar 06, 2017 7:55 pm

Image

so... wheres the problem here? cant build food troughs in barns.... where they belong?
User avatar
Heffernan
 
Posts: 7830
Joined: Mon Sep 08, 2014 3:07 pm
Location: Marps Closet

Re: Cant Build Food Trough

Postby gorniksam » Fri Mar 10, 2017 12:18 pm

You can't building in providence, you idiot :roll:
queen kuku - darwoth's dreams crusher
User avatar
gorniksam
 
Posts: 1766
Joined: Mon Mar 30, 2015 11:49 am
Location: heffernan's heart

Re: Cant Build Food Trough

Postby Lansett » Fri Mar 10, 2017 1:16 pm

gorniksam wrote:You can't building in providence, you idiot :roll:

Not even considering the fact he could have built his own barn in his village ?
You're back and already spamming the forum.
User avatar
Lansett
 
Posts: 232
Joined: Tue Nov 20, 2012 3:14 pm
Location: France

Re: Cant Build Food Trough

Postby gorniksam » Fri Mar 10, 2017 1:34 pm

Lansett wrote:
gorniksam wrote:You can't building in providence, you idiot :roll:

Not even considering the fact he could have built his own barn in his village ?
You're back and already spamming the forum.

Dont be mad, I am just the only one who didnt ignored him
queen kuku - darwoth's dreams crusher
User avatar
gorniksam
 
Posts: 1766
Joined: Mon Mar 30, 2015 11:49 am
Location: heffernan's heart

Re: Cant Build Food Trough

Postby Heffernan » Fri Mar 10, 2017 5:03 pm

gorniksam wrote:You can't building in providence, you idiot :roll:


then it would say "this land is owned by providence" Mr "i know salem"

yes the barns at my Fortress.
User avatar
Heffernan
 
Posts: 7830
Joined: Mon Sep 08, 2014 3:07 pm
Location: Marps Closet


Return to Bugs & Technicalities

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests